GANDHI HAARLEM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 600 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Gandhi Haarlem. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 19:45 Ik miste echt kruiden en specerijen. Mixed grill wat te gaar en de naan had een overheersende gist geur/smaak. Miste een sausje bij de samosa en uien bahji. Wel een erg vriendelijke bezorger
23 jan 2023 om 20:44 Eten was goed maar ik kan geen extra Rice bestellen en dat is jammer
14 jan 2023 om 21:03 Het eten was prima, maar het was de tweede keer dat het erg lang duurde dat het eten ariveerde!!
3 jan 2023 om 8:06 Eten altijd goed, met altijd extra bal groenten. En zoals zo vaak: iets te laat. Tip: bestel de eerste shift!
2 jan 2023 om 23:15 Het eten was heerlijk en de bezorger super vriendelijk.
2 jan 2023 om 20:33 Heerlijk eten Vriendelijke bezorging en meneer van het restaurant die nog even belde ivm allergieën. Alleen duurde het wachten op het eten langer en kwam het eten 40 min later dan de geplande aankomsttijd.
30 dec 2022 om 23:45 Alles perfect. Bijna dan. Heerlijk eten, precies op tijd geleverd. 1 minpunt: geen enkel sausje bij de papadum. En die zijn echt niet droog eetbaar.
29 dec 2022 om 21:01 Eten is goed op smaak. Bezorger was extreem laat.
23 dec 2022 om 21:42 Eten was een kwartiertje te laat maar ik vond de hoeveelheid echt ondermaats. Als je voor 65 euro eten bestelt verwacht ik niet dat het te weinig is. De lam was qua hoeveelheid goed maar de kip en garnalen was meer soep dan vlees en vis.